Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Matrassen Nederlandse makelij

Waarom een topdekmatras kopen?

Topdekmatrassen zijn er in vele verschillende soorten, afmetingen, dikte's, maten en uitvoeringen. Een topdekmatras wordt ook wel een matrastopper, topper, dekmatras of een oplegmatras genoemd. Wanneer koopt of gebruikt u een topdekmatras? Een goed matras heeft inprincipe geen topdekmatras nodig. Een goed matras is een heel belangrijk onderdeel van uw slaapcomfort eigenlijk de basis, een topdek matras kan het comfort verhogen het werkt drukpuntverlagend en verlengt de levensduur van uw huidige matras. Een bijkomend voordeel is dat er heel eenvoudig van twee eenpersoons matrassen een tweepersoons bed kan worden gecreeërd! Geen vervelende naad/gleuf, die uw samenzijn nog langer verstoort! Tevens wordt het ook veel gebruikt voor hygiëne, iedereen verliest tijdens zijn slaap vocht dmv transpiratie etc. dit wordt opgevangen door het topdekmatras en niet door uw matras. Met een aantal jaar kunt u het topdek vernieuwen en is uw slaapcombinatie weer als nieuw. Bijkomend voordeel is ook dat het de instaphoogte verhoogd wordt en het is makkelijker opmaken.

U koopt ook een topdekmatras als uw bedmatras al geruime tijd zijn werk heeft gedaan, en enige sporen van slijtage gaat vertonen. Deze oplossing zorgt dan nog voor jaren slaapplezier tegen een geringere investering. Maar als een matras echt versleten is zal de functie van een topdekmatras slechts tijdelijk oplossing bieden.

Een topdekmatras maakt van een hard matras een zacht matras

U kunt ook een topdekmatras aanschaffen, als u vindt dat uw huidige matras een te hard ligcomfort heeft.  Het voelt onmiddellijk soepeler aan en maakt het verschil dat u zocht. Toch blijven de ondersteunende comfort eigenschappen van uw matras bestaan.

Tevens biedt een topdekmatras verlichting bij gewrichtsklachten. Gevoelige gewrichten zoals heup- en schoudergewrichten, worden minder belast bij het slapen op een topper. Maar ook bij rug - of nekklachten kan een topdekmatras verlichting bieden. En dit geldt voor zowel jong als oud en bij kort- en langdurende klachten.

Er zijn steeds meer mensen, die het extra slaapcomfort dat een topdekmatras genereert, hebben ontdekt! En al die soorten, maten en uitvoeringen vindt u hier bij uw topdekmatrasspecialist.

De topdekmatrasspecialist biedt u een compleet assortiment aan topdekmatrassen

Laat u verrassen door alle mogelijkheden die de topdekmatrasspecialist u biedt: van Koudschuim, Nasa traagschuim of  van Talalay Latex!

Wij kunnen topdekmatrassen laten maken in elke gewenste vorm, afmeting en of dikte.  Alle topdekmatrassen die bij de topdekmatrasspecialist worden gemaakt/geleverd zijn van Nederlands fabrikaat!  Hierbij gebruiken wij alleen Nederlandse gecertificeerde grondstoffen / schuimen van de hoogste kwaliteit. Een eerlijk en vertrouwd adres met al ruim 40 jaar familie ervaring. Kortom voor extra slaapcomfort koopt u een topdekmatras bij de topdekmatras specialist van Nederland.

Wij wensen u een extra goede nachtrust op uw topdekmatras!