Matras op maat

Stel een matras op maat samen perfect voor uw boot, vouwwagen, caravan of camper.

  • Goedkope matrassen op maat
  • Alle vormen en maten mogelijk
  • Binnen 10 werkdagen in huis

U heeft keuze uit de zeven standaardvormen uit het bovenstaande overzicht. Zoekt u een andere vorm? Neem dan contact op met onze experts via info@matrassenman.nl voor offerte op maat.

Alle soorten matrassen op maat te maken

Vrijwel alle standaardmatrassen in ons assortiment zijn op maat te maken. Dit betekent dat u onder andere koudschuim matrassen, traagschuim matrassen en pocketvering matrassen op maat kunt laten maken. De matrassen beschikken bovendien over alle benodigde certificaten voor kwaliteit en veiligheid: Certipur, LGA, Öko-Tex en het CE-Label.

Koudschuim matras

Matrassen van koudschuim staan bekend om de open celstructuur. Dit zorgt ervoor dat ze wat steviger zijn en meer veerkracht bieden dan bijvoorbeeld traagschuim matrassen. Een open celstructuur biedt bovendien een extra goede ventilatie en heeft een verkoelende werking. Deze matrassen zijn daarom zeer geschikt voor mensen die snel zweten in hun slaap. Door de uitstekende vochtverwerking is HR-koudschuim hygiënisch en veilig. Dit materiaal is hierdoor bijvoorbeeld ook zeer geschikt om bij baby- of kindermatrassen te gebruiken.

Traagschuim matras

Een matras van traagschuim biedt een zachter slaapcomfort dan koudschuim. Het traagschuim vormt zich precies naar uw lichaamscontouren. Hierdoor worden lichaamsdelen waar veel druk wordt uitgeoefend op het matras, zoals uw schouders, heupen en rug, ontzien van druk. Dit soort materiaal wordt dan ook vaak gebruikt door mensen die gewrichtsklachten hebben. Onze traagschuim matrassen zijn geschuimd en hebben hierdoor een open celstructuur. De ventilatie is iets minder dan bij koudschuim en het materiaal blijft ook warmer tijdens uw nachtrust. Ideaal voor mensen die het snel koud hebben tijdens hun slaap.

Pocketvering matras

Onze pocketvering matrassen hebben een uitstekende ventilatie door de veren in het midden van het matras. Een pocketvering matras is goedkoper dan een matras dat volledig uit koudschuim of traagschuim bestaat, omdat deze alleen wordt afgedekt van een toplaag van dit materiaal. Pocketvering matrassen bieden uitstekende drukverdeling, doordat ze over zeven of meer comfortzones – bijvoorbeeld bij de schouders en heupen –beschikken. Tot wel 500 veerzakjes bewegen afzonderlijk van elkaar voor optimale drukverdeling.

Bereken de prijs voor uw matras op maat

In het bovenstaande overzicht kiest u een van de zeven vormen waarmee u automatisch een prijsberekening kunt maken. Op de gewenste pagina ziet u een overzicht van de beschikbare matrassen die we op maat snijden. Vervolgens klikt u op het gewenste matras en op de productpagina vult u alle velden – de lengte en breedte – in centimeters in. Als alle velden zijn ingevuld, dan ziet u direct wat de prijs van uw matras op maat is.

Andere vormen ook beschikbaar

Staat uw vorm er niet tussen? Dan kunt u helaas geen automatische prijsberekening uitvoeren. Neem voor andere vormen en een offerte op maat contact op met onze productexperts via info@matrassenman.nl. Vermeld in uw mail alvast de bijbehorende afmetingen en het soort matras. Bij voorkeur voegt u ook een tekening van de gewenste vorm toe. Dit mag door middel van een scan of via een digitaal programma. Vervolgens analyseren we de mogelijkheden en nemen we contact met u op voor een persoonlijke aanbieding.

Hoe lang duurt het voor ik mijn matras op maat ontvang?

Wij leveren alle matrassen op maat meestal binnen circa 10 werkdagen. In deze periode zorgen wij ervoor dat het matras precies wordt gesneden naar de afmetingen die u heeft aangegeven. In sommige gevallen is er speciaal maatwerk of een mal nodig. In dit geval kan de levertijd iets langer zijn dan normaal. Wij stellen u hiervan op de hoogte.

Klantenservice Topdekmatrasspecialist.nl

Wij helpen u graag persoonlijk met het samenstellen van een matras op maat. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via info@matrassenman.nl. Voor vragen zijn we ook te bereiken via 0229-239266.