Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Topdekmatrassen van Nederlandse makelij

Latex topper

Filters
 • Filters
 • Maten

   • Latex kern (4 cm) met uitstekend aanpassingsvermogen
   • Ideaal bij lichamelijke klachten
   • Luxe hoes (anti-allergisch)
   • Uit Nederlandse fabriek
   € 149,00
   Selecteer uw maat
   70 x 200 (€ 149,00)
   80 x 200 (€ 149,00)
   90 x 200 (€ 149,00)
   140 x 200 (€ 229,00)
   160 x 200 (€ 259,00)
   180 x 200 (€ 289,00)
   Meer informatie  

   Staat uw maat er niet tussen?
   Bestel dan een maatwerk topdekmatras.


  De voordelen van een latex topdekmatras

  Door de mengeling van natuurlijk en synthetisch rubber heeft dit latex topdekmatras vele voordelen:

  • Behoudt zijn vorm: er ontstaat geen kuilvorming
  • Ventileert goed vanwege de open celstructuur
  • Heeft goede antiallergische eigenschappen

  Kenmerken van de latex topmatrassen van Topdekmatrasspecialist.nl

  De latex topdekmatrassen van Topdekmatrasspecialist.nl kenmerken zich door het hoge ligcomfort en een goede luchtdoorlaatbaarheid.

  Latex topdekmatras dat goed ademt en antiallergische eigenschappen heeft

  Hoewel latex van nature niet ademt, bevat het zogenaamde Talalay latex een open celstructuur. Hierdoor kan dit latex topdekmatras goed vocht reguleren en is het ligcomfort zeer hoog. Ook is latex uitstekend geschikt voor mensen met een allergie. Latex heeft als eigenschap dat huisstofmijt en schimmels slecht kunnen aarden.

  Een latex topper die zich naar uw lichaam vormt

  Een latex topdekmatras past zich uitstekend aan de vormen van uw lichaam aan. Het latex materiaal geeft bij een lichte belasting goed mee. Bij een zwaardere belasting geeft het latex juist voldoende tegendruk en dus steun voor uw rug. Bij het slapen op de zij wordt de druk zo verdeeld dat uw schouders en heup zeer goed ondersteund worden.

  Latex topmatras beschikbaar in twee varianten

  De latex topdekmatrassen zijn verkrijgbaar als normale topper en splittopper. Beide varianten zijn 7 cm dik en kunt u uitstekend plaatsen op uw huidige matras. Op die manier heeft u het voordeel van de ondersteuning van het normale matras en het comfort van een latex topdekmatras.

  Bent u niet zo weg van latex? Probeer dan ons koudschuim topdekmatras, traagschuim topdekmatras of Visco Gel topdekmatras.

  Het begint met een goed matras

  Een topper legt u over uw matras om hem langer goed te houden en om extra slaapcomfort te krijgen. In ons assortiment hebben we verschillende soorten matrassen van diverse materialen. In principe maakt het niet uit wat voor type matras u wenst, een latex topper kan op elk matras extra slaapcomfort bieden. In ons assortiment vindt u onder andere:

  Bestel eenvoudig online of kom langs

  U koopt een topdekmatras van latex gemakkelijk en snel via de webshop van Topdekmatrasspecialist.nl. Maak de keuze tussen een gewone topper of een splittopper en ontvang uw matras binnen 14 dagen. Even uitproberen? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom. Al onze matrassen worden gratis geleverd in Nederland.