Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Topdekmatrassen van Nederlandse makelij

Topdekmatras Latex

  • Latex kern (4 cm) met uitstekend aanpassingsvermogen
  • Ideaal bij lichamelijke klachten
  • Luxe prestige hoes (anti-allergisch)
  • Uit Nederlandse fabriek
  € 149,00
  Selecteer uw maat
  70 x 200 (€ 149,00)
  80 x 200 (€ 149,00)
  90 x 200 (€ 149,00)
  140 x 200 (€ 229,00)
  160 x 200 (€ 259,00)
  180 x 200 (€ 289,00)
  Meer informatie  

  Staat uw maat er niet tussen?
  Bestel dan een maatwerk topdekmatras.


De latex topdekmatrassen van de Topdekmatrasspecialist.nl kenmerken zich door het hoge ligcomfort en een goede luchtdoorlaatbaarheid. Hoewel latex van nature niet ademt, bevat het zogenaamde Talalay latex een open celstructuur. Hierdoor kan dit latex topdekmatras wel goed vocht reguleren en is het ligcomfort zeer goed te noemen. Ook is latex uitstekend geschikt voor mensen met een allergie. Latex heeft als kenmerk dat huisstofmijt en schimmels slecht kunnen aarden.

Een latex topdekmatras past zich uitstekend aan de vormen van uw lichaam aan. Het latex materiaal geeft bij een lichte belasting goed mee. Bij een zwaardere belasting geeft het latex juist voldoende tegendruk en dus steun voor uw rug. Bij het slapen op de zij wordt de druk zo verdeeld dat uw schouders en heup zeer goed ondersteund worden.

De latex topdekmatrassen zijn verkrijgbaar als normale topper en splittopper. Beide varianten zijn 7 cm dik en kunt u daarom plaatsen op uw huidige matras. Op die manier heeft u het voordeel van de ondersteuning van het normale matras en het comfort van het latex topdekmatras.

De voordelen van een latex topdekmatras

Door de mengeling van natuurlijk en synthetisch rubber heeft dit latex topdekmatras vele voordelen:

 • Een topdekmatras van latex behoudt zijn vorm en er ontstaat geen kuilvorming
 • Latex ventileert goed vanwege de open celstructuur
 • Een latex topdekmatras heeft goede anti-allergische eigenschappen


U koopt een topdekmatras van latex gemakkelijk en snel via de webshop van Topdekmatrasspecialist.nl. Maak u keuze tussen een gewone topper of een splittopper en ontvang u matras binnen 14 dagen. Even uitproberen? Kom dan langs in onze showroom. Al onze matrassen gratis geleverd in Nederland.