Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Matrassen Nederlandse makelij

Topdekmatras op maat

Bij de topdekmatrasspecialist is het ook mogelijk om topdekmatrassen in speciale maten of afwijkende maten te bestellen, bijvoorbeeld voor ouderwetse bedden (bedstede's), eigen gemaakte bedden, Duitse bedden, maar ook voor campers, caravans, vouwwagens en boten.

  • Goedkope topdekmatrassen op maat
  • Hoge kwaliteit Nederlandse matrassen
  • Op maat gemaakt binnen 10 werkdagen

Kies de juiste vorm in het overzicht hieronder. Zoekt u een andere vorm? Neem dan contact op met onze experts via info@topdekmatrasspecialist.nl voor offerte op maat.

Topdekmatrassen in alle maten en vormen

Staat uw vorm niet tussen het overzicht? Geen probleem, wij kunnen hem voor u op maat maken. Bij ons kunt u topdekmatrassen bestellen in elke gewenste afmeting, zowel in de lengte als in de breedte. Bel ons op 0229-239266 of stuur een e-mail naar via info@topdekmatrasspecialist.nl voor een vrijblijvende prijs aanvraag.

Speciaal matras op maat voor bijvoorbeeld caravan nodig?

Heeft u een speciaal topdekmatras nodig? Bijvoorbeeld voor bovenop een Frans matras voor uw caravan? Of een matras voor uw boot? Geen probleem, wij kunnen hem speciaal voor u laten maken!

U bestelt bij ons topdekmatrassen en gewone matrassen op maat in iedere gewenste afmeting en vorm. Heeft u een andere vorm matras dan wij in ons overzicht hebben staan, bel of mail ons dan voor een vrijblijvende prijs aanvraag! U bereikt ons telefonisch op 0229-239266 en per mail via info@topdekmatrasspecialist.nl.

Voor deze speciale maten geldt wel dat u verplicht bent om deze matras(sen) af te nemen, omdat deze speciaal voor u op bestelling worden gemaakt. Daarom vragen wij u ook om deze van te voren aan ons te betalen. Zodra de betaling binnen is, wordt het matras voor u gemaakt.

Levertijden afwijkende matrassen en of speciale maten

Ook de afwijkende maten kunnen wij bijna altijd binnen 10 werkdagen leveren! Mocht dit niet zo zijn dan hoort u dit tijdig van ons.