Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Topdekmatrassen van Nederlandse makelij
Veilig online betalen

Retourneren

Retouren

U heeft 14 dagen om te beslissen of u het product wil houden, ingaande op de dag dat u de bestelling ontvangen heeft. Indien u een product wilt retourneren, kunt u eenvoudig een afspraak maken met ons.

U kunt ons bereiken via:

E-mail: info@topdekmatrasspecialist.nl

Postadres: De Topdekmatrasspecialist.nl, Vale Hen 1a, 1621JX Hoorn

We vragen u om uw factuurnummer, naam en adres te vermelden. U hoeft geen reden op te geven van uw retourzending, maar we zijn wel benieuwd naar uw reden. Het helpt ons om de kwaliteit hoog te houden van zowel de service als de produkten.


Hoe retourneren:

U kunt het product dat u wilt retourneren binnen 14 dagen terugsturen in dezelfde verpakking waarmee het gekomen is. Persoonlijk retourneren kan ook bij ons magazijn. In overleg met u kunnen retourzendingen ook bij u thuis worden opgehaald. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden die per product kunnen verschillen. We melden deze kosten vooraf aan u. Het retouradres krijgt u direct na uw aanmelding. De kosten voor het retour zenden van de producten zijn voor uw rekening. De aankoopprijs van het product krijgt u binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. Indien redelijkerwijze mogelijk dient het product in de onbeschadigde, onveranderde, originele fabrieksverpakking te zitten. Het product dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Geopende verpakkingen voldoen niet aan deze voorwaarden, en blijven uw eigendom. Beschadigde of gebruikte producten worden naar u terug gestuurd, of de herstelkosten hiervan worden bij u in rekening gebracht.

Alle "topdekmatrassen op maat" die worden speciaal voor u gemaakt, en deze zijn confom 8.2a uitgesloten van het herroepingsrecht.

Vul hieronder het retour formulier in met oa het ordernummer, de reden van retourzenden etc.

Naam*
Telefoon*
E-mail
Ordernummer
Uw vraag / opmerking
RETOUR OUDE MATRASSEN

U dient zelf voor de afvoer van uw oude matras te zorgen. Deze worden niet meegenomen.