Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Matrassen Nederlandse makelij

Kindermatrassen

Filters
 • Filters
 • Maten

  Kindermatras kopen

  Hierboven vindt u ons aanbod aan kindermatrassen. Deze zijn speciaal gemaakt voor baby’s, peuters en jonge kinderen. Is uw kind de standaard kindermatrasmaten ontgroeid? Bekijk dan een van de vele andere matrassen in ons assortiment. U vindt bij onze bed benodigdheden alles wat u en uw kind nodig hebben voor een goede nachtrust.

  Peutermatras

  In de peuterfase zou u als ouder te maken kunnen krijgen met een peuter die onrustig slaapt. Onze peutermatrassen van koudschuim en traagschuim zijn ideaal voor onrustige slapers. Ze geven genoeg druk en steun aan het lichaam voor een stabiele slaaphouding. In deze leeftijdscategorie is een nachtelijk ongelukje ook niet uit te sluiten. Onze matrassen hebben een optimale vochtregulatie en komen met volledig wasbare en afritsbare hoezen. Combineer het matras met een waterproof matrasbeschermer om hem vlot schoon te maken.

  Waar moet je op letten bij het kopen van een kindermatras?

  Een matras uitzoeken voor uw kind is over het algemeen niet heel anders dan voor uzelf. Toch zijn er een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden:

  • Een kindermatras moet vrij zijn van schadelijke stoffen. Vooral baby’s en peuters gebruiken hun mond veel om te ontdekken. U wilt niet dat het matras schadelijke stoffen bevat die uw kind binnen kan krijgen.
  • Een kindermatras moet goed de temperatuur kunnen reguleren: u wilt niet dat uw kind het ’s nachts te warm of te koud krijgt.
  • Het matras mag niet te zacht zijn. Omdat een kinderlichaam vol in ontwikkeling is, is het belangrijk om het lichaam goed steun te bieden. Een te zacht matras stimuleert een slechte slaaphouding.
  • Het matras moet hygiënisch zijn: het moet goed schoongemaakt kunnen worden.

  Al onze matrassen voldoen aan elk van de bovenstaande eisen.

  Verschillende soorten kindermatrassen

  In ons online aanbod vindt u voornamelijk koudschuim- en traagschuim kindermatrassen, maar u kunt kiezen uit verschillende soorten matrassen:

  Topdekmatras voor uw kind

  Een topdekmatras, ook wel matrastopper genoemd, is ideaal als u op zoek bent naar extra comfort. Ook houden topdekmatrassen uw matras langer goed. Onze topdekmatrassen zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen:

  Neem contact op met de Topdekmatras Specialist

  Heeft u vragen over onze kindermatrassen? Neem dan contact op via 0229 239 266 of stuur een mail naar info@topdekmatrasspecialist.nl