Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Matrassen Nederlandse makelij

Topmatras 80x200

Topdekmatras 80x200

Bent u op zoek naar een topkwaliteit topdekmatras van 80x200 cm? Neem dan eens een kijkje bij het ruime aanbod aan topdekmatrassen van 80x200 cm van Topdekmatrasspecialist.nl. Bekijk de verschillende soorten materialen en ontdek welk type topdekmatras het best aansluit bij uw lichaam en persoonlijke voorkeuren. Bij ons bestellen betekent automatisch profiteren van:

  • Veilig en eenvoudig betalen via o.a. iDEAL
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Gratis verzending
  • Levering binnen 10 werkdagen

 

Wat is een topdekmatras?

Een topdekmatras is een dun matras dat u bovenop uw normale matras kunt plaatsen voor extra ondersteuning en comfort. Hierdoor hoeft u geen geheel nieuw matras aan te schaffen en bespaart u flink wat geld.

Wanneer schaft u een topmatras aan?

U kunt kiezen voor een topdekmatras als uw huidige matras niet meer voldoende support biedt.
Ook kunt u kiezen voor het aanschaffen van een topdekmatras wanneer u uw huidige matras niet meer comfortabel vindt. Met een topdekmatras kunt u uw huidige matras namelijk gemakkelijk een stuk zachter maken of zorgen voor meer ondersteuning. Topdekmatrassen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De 80x200 afmeting is een goede maat voor een 1-persoonsbed. Ideaal voor één persoon of voor een tweepersoonsbed met twee aparte matrassen.

Verschillende soorten topmatrassen van 80x200 cm

Wilt u een topdekmatras van 80x200 kopen? Bekijk dan eerst de verschillende soorten topdekmatrassen. Topdekmatrassen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in tal van verschillende materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een topdekmatras van traagschuim, koudschuim, latex, visco gel of pocketvering. Twijfelt u over het meest geschikte type topdekmatras en weet u niet zeker welk materiaal het beste op uw slaapbehoeftes aansluit? Geen probleem. Topdekmatrasspecialist helpt u graag met het kiezen van het beste topmatras.

Topdekmatras 80x200 traagschuim

Een topdekmatras 80x200 van traagschuim is een perfecte keuze als u wel eens of vaker heeft van gewrichts- of spierklachten. Traagschuim is namelijk gevoelig voor temperatuur en geeft ‘s nachts weinig opwaartse druk. Hierdoor wordt uw lichaam volledig gepositioneerd in een correcte houding. Een traagschuim topmatras is daarnaast antiallergisch en beslaapbaar aan twee zijden. Hierdoor kunt u het matras geregeld omdraaien en zo extra lang van uw topdekmatras blijven genieten.

Topdekmatras 80x200 koudschuim

Heeft u het ‘s nachts vaak snel te warm? Dan is een topdekmatras 80x200 van koudschuim een goede keuze voor u. Een koudschuim topdekmatras biedt een uitstekende ventilatie en absorbeert vocht. Ook zorgt een koudschuim topper voor meer veerkracht dan een traagschuim matras, waardoor het matras een sterke opwaartse druk biedt. Hierdoor is een koudschuim topdekmatras erg comfortabel en vormvast.

Topdekmatras 80x200 latex

Een latex topdekmatras van 80x200 is een uitstekende keuze voor mensen met een allergie. Latex is namelijk niet gevoelig voor huisstofmijt en schimmelvorming. Een latex topdekmatras bestaat uit een combinatie van synthetisch en natuurlijk rubber en biedt hierdoor een uitstekende veerkracht. Een latex topmatras ventileert goed dankzij de open celstructuur en behoudt daarnaast uitstekend zijn vorm, waardoor er geen kuilvorming ontstaat.

Topdekmatras 80x200 visco gel

Een topdekmatras 80x200 cm van traagschuim of visco gel (angel pearl) is ideaal voor een comfortabele nachtrust. Topmatrassen van dit materiaal zijn erg onderhoudsarm en zijn met name ideaal voor mensen met rug-, nek- of andere lichamelijke problemen. Het schuim vormt zich volledig naar de contouren van het lichaam, en geven daarmee optimale ondersteuning. Traagschuim heeft als nadeel dat het de warmte vasthoudt. Visco gel topdekmatrassen kunnen warmte veel beter afvoeren, waardoor het matras met visco gel bovendien bijdraagt aan een comfortabel slaapklimaat.

Duo topdekmatras 80x200

Een duo topdekmatras 80x200 is een combinatie van meerdere materialen, zoals koudschuim en traagschuim. Met deze combinatie ervaart u het beste van beide werelden en kiest u zelf op welke kant u wilt liggen. Zo kunt u in de winter op het traagschuim liggen wat warmte vasthoudt, terwijl u ’s zomers op het koelere koudschuim slaapt.

Contact

Kunnen we u helpen met de zoektocht naar het perfecte topdekmatras van 80x200 cm? Neem dan gerust contact op via 0229 239 266 of stuur een mailtje naar info@topdekmatrasspecialist.nl. Het is ook mogelijk om de verschillende toppers eens te komen uitproberen in onze showroom te Enkhuizen.