Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Matrassen Nederlandse makelij

Topmatras 180x210

Bij De Topdekmatrasspecialist koopt u snel en goedkoop uw nieuwe 180x210 topmatras. We hebben zowel verschillende koudschuim als traagschuim toppers in ons assortiment. Bekijk ons aanbod online en bestel uw nieuwe topmatras. Wilt u het topmatras liever eerst proberen? Kom dan langs in onze showroom in Enkhuizen.

  • Goedkoopste180x210 topdekmatrassen vanaf € 145,-
  • Veilig betalen met iDEAL of onder rembours
  • Gratis bezorgingvan uw dekmatras in 1 tot 10 werkdagen

 

Verschillende varianten 180x210 toppers

Bij De Topdekmatrasspecialist kunt u kiezen uit verschillende afmetingen topdekmatrassen. We werken met drie standaard lengtematen en zes standaard breedtematen. Hieronder kunt u alle mogelijke afmetingen topmatrassen vinden. Heeft uw bed een andere afmeting dan hieronder beschreven? Dan kunt u een topper op maat laten maken.

Standaard breedtematen eenpersoons topmatras

Standaard breedtematen tweepersoons topmatras

Standaard lengtematen

70 cm

140 cm

200 cm

80 cm

160 cm

210 cm

90 cm

180 cm

220 cm

Topper op maat

Topper op maat

Topper op maat

 

 

 

Welke materiaal moet ik kiezen?

Het uitzoeken van een nieuwe topper is heel persoonlijk. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde wensen wanneer het aankomt op matrassen en toppers. Bij De Topdekmatrasspecialist heeft u de keuze uit tweepersoons toppers van 180x210 in koudschuim, traagschuim of een combinatie van beide. We leggen u graag uit wat her verschil tussen beide materialen precies is.

Koudschuim toppers

De koudschuim topper staat bekend om zijn hoge veerkracht. Door de stevige opwaartse druk van het materiaal blijft het lichaam in de juiste positie voor een goede nachtrust. Verder heeft iedere koudschuim topper een open celstructuur. Door deze structuur ventileert de topper erg goed. Dit maakt dat de koudschuim toppers erg geschikt zijn voor mensen die het snel warm hebben en transpireren in bed.

Traagschuim toppers

Onze traagschuim topmatrassen zijn perfect voor mensen die regelmatig rug-, nek-, heup- of schouderklachten ervaren. Dit komt doordat dit materiaal temperatuurgevoelig is en zich daarnaast makkelijk vormt naar uw lichaamscontouren. Zo slaapt u altijd recht en worden de juiste delen van uw lichaam goed ondersteund. Hierdoor belast u uw spieren en gewrichten zo min mogelijk. Het andere verschil met een koudschuim topper is dat een traagschuim de lichaamswarmte beter vasthoudt dan de koudschuim varianten. De traagschuim toppers zijn dus perfect voor mensen die het snel koud hebben.

Splittoppers en combitoppers van 180x210

Naast de reguliere topdekmatrassen kunt u bij De Topdekmatrasspecialist terecht voor split- en combimatrassen. Met een splittopper lost u eenvoudig het probleem bij uw verstelbare bedden op. De splittoppers zijn namelijk voorzien van een uitsparing in het midden. Dit zorgt ervoor dat het hoofdstuk los van elkaar versteld kan worden. U kunt dus rustig gaan slapen terwijl uw partner nog een boek leest met het bed omhoog.

Ook kunt u kiezen uit een combitopper van koudschuim en traagschuim of de combitopper koudschuim en visco gel. Zo profiteert u altijd van beide materialen. Deze duo topdekmatrassen zijn bijvoorbeeld voorzien van een bovenkant van koudschuimlaag en een onderkant van traagschuimlaag. We hebben de toppers zo gemaakt dat beide kanten te beslapen zijn. Zo kiest u zelf (per seizoen) uw favoriete kant.

Online 180x210 dekmatras kopen

Bij De Topdekmatrasspecialist koopt u eenvoudig een 180x210 dekmatras via onze website. Zodra u weet welk materiaal uw voorkeur heeft, klikt u op het gewenste matras om de specificaties te bekijken. Voldoet de topper aan uw verwachtingen? Voeg hem dan toe aan uw winkelwagen en betaal veilig via iDEAL of een van onze andere betaalmogelijkheden. We zorgen ervoor dat u binnen 10 werkdagen op uw nieuwe dekmatras kunt slapen.

Advies over 180x210 topmatrassen

Komt u er niet helemaal uit of wilt u meer informatie over onze topmatrassen? Neem dan contact met ons op via 0229 239 266 of via info@topdekmatrasspecialist.nl. U bent van harte welkom in onze showroom in Enkhuizen om het matras eerst te komen proberen.