Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Matrassen Nederlandse makelij

Topmatras 160x210

Topdekmatras 160x210

Bent u op zoek naar een comfortabel en goedkoop topdekmatras van 160x210 cm? Dan zit u helemaal goed bij Topdekmatrasspecialist.nl. We beschikken namelijk over een zeer ruim assortiment aan toppers van alle mogelijke materialen, van koudschuim tot traagschuim en van latex tot pocketvering. Bovendien geven we u graag persoonlijk advies, zodat u te weten komt welk model het beste bij uw lichaam en slaaphouding past.

  • Goedkope topmatrassen van de beste kwaliteit
  • Gratis verzending en snelle levering
  • Diverse betaalmogelijkheden

Wat is een topdekmatras?

Een topdekmatras, ook wel topper of topmatras genoemd, is een dun matras dat op uw normale matras geplaatst wordt. Een topmatras dient voornamelijk om het slaapcomfort te verbeteren. Zeker als u voor een topper kiest die bij uw slaaphouding past, zal u beduidend beter en gezonder slapen. Met een topdekmatras beschermt u uw normale matras bovendien tegen vlekken en verlengt u de levensduur van uw matras enorm.

Een topdekmatras van 160x210 cm is ideaal voor een tweepersoonsbed. De meeste tweepersoonsbedden zijn namelijk 160 cm breed. Een topper van 160x210 cm kunt u echter ook op twee enkele bedden plaatsen. Op deze manier heeft u geen last van de naad tussen de matrassen en zorgt u voor optimaal ligcomfort.

De voordelen van een topdekmatras

Naast het optimale ligcomfort brengt een topper heel wat andere voordelen met zich mee. Een topmatras weegt bijvoorbeeld erg weinig, waardoor u hem eenvoudig kunt omdraaien en het hoeslaken snel kunt verwisselen. Verder hebben de meeste topdekmatrassen een antibacteriële tijk die u kunt afritsen. Een topper is dan ook een zeer hygiënische oplossing die weinig allergieën veroorzaakt. Ten slotte is een topper ideaal voor mensen met gewrichtspijn. De meeste topmatrassen zijn ontzettend zacht, terwijl ze toch voldoende ondersteuning bieden. Op een topper kunnen uw gewrichten en spieren zich volledig ontspannen en kan uw lichaam zich volledig herstellen.

De verschillende soorten topdekmatrassen van 160x210 cm

Het comfort en de specifieke eigenschappen van een matras, zoals de hardheid of de mate van ventilatie, worden voornamelijk bepaald door de vulling van de topper. Elk materiaal beschikt namelijk over unieke kenmerken.

Topdekmatras 160x210 traagschuim

Traagschuim is temperatuurgevoelig, waardoor het zich volledig aan de vorm van uw lichaam aanpast. Uw gewicht wordt evenwichtig over het matras verdeeld en er ontstaan geen drukpunten. Op deze manier ligt u erg comfortabel en kunnen uw spieren zich ‘s nachts volledig herstellen. Een traagschuim topmatras van 160x210 cm is dan ook een ideale keuze voor mensen met spier- of gewrichtspijnen.

Topdekmatras 160x210 koudschuim

In tegenstelling tot traagschuim is koudschuim ontzettend veerkrachtig. De topmatrassen zijn iets harder en bieden meer tegendruk. Het grote voordeel van een topper van 160x210 met koudschuim is echter de optimale ventilatie. Koudschuim heeft namelijk een open celstructuur, waardoor het materiaal goed ademt en overtollig vocht snel afvoert. Koudschuim is dan ook het aanbevolen materiaal voor mensen die het snel warm hebben ‘s nachts.

Duo topdekmatras 160x210

Een duo topdekmatras 160x210 bestaat uit verschillende materiaalsoorten, waardoor u dus altijd kunt kiezen op welke kant u slaapt. Zo maken we topdekmatrassen met bijvoorbeeld aan de ene kant traagschuim en de andere kant koudschuim. Zo slaapt u in de zomer heerlijk op een verkoelend topdekmatras en houdt de traagschuim zijde u in de winter warm.

Latex topdekmatras 160x210

Ten slotte kunt u ook voor een topmatras van 160x210 van latex kiezen. Latex is een ontzettend comfortabel en duurzaam materiaal dat de voordelen van traag- en koudschuim combineert. Latex geeft het lichaam namelijk een optimale ondersteuning en beschikt bovendien over een uitstekende ventilatie. Een latex topper is wel iets duurder en zwaarder van gewicht.

Koop uw nieuwe topmatras van 160x210 cm bij Topdekmatrasspecialist.nl

Bij Topdekmatrasspecialist.nl hebben we een zeer ruime en gevarieerde collectie aan toppers van 160x210 cm samengesteld. Ons aanbod omvat zowel topmatrassen met koudschuim als met traagschuim, pocketveren en latex. Dankzij ons handige filtersysteem kunt u zeer eenvoudig de juiste topper uitkiezen.

Hulp nodig? Neem contact op!

 

Weet u niet welke topper het meest geschikt is voor uw lichaam of slaaphouding? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten. Onze experts zijn op elk moment telefonisch bereikbaar via 0229 239 266 of per e-mail via info@topdekmatrasspecialist.nl. U kunt de topmatrassen trouwens ook eens komen uitproberen in onze showroom. Maak meteen een afspraak en kom de uitstekende kwaliteit van onze toppers zelf ontdekken!