Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Matrassen Nederlandse makelij

Topdekmatras traagschuim 8 cm Maatwerk rechthoekig met uitsnede

Onjuiste invoer
Vul alle aangegeven velden in (in centimeters)

Het traagschuim topdekmatras van 8cm is de beste keuze wanneer u op zoek bent naar optimaal comfort. Dit topdekmatras heeft de volgende eigenschappen:

  • Hoogwaardig NASA schuim
  • 8 centimeter dik
  • Anti-allergische aloë vera hoes
  • Milieuvriendelijk (CFK vrij) geproduceerd
  • Gefabriceerd in Nederland
  • Afrisbare en wasbare hoes

 

Een uitstekend topdekmatras

Een traagschuim topdekmatras verlaagt de druk op de knieën, heupen, rug en schouders. Doordat het topdekmatras zich aanpast aan uw lichaamswarmte en –contouren heeft het vele orthopedische voordelen. Naast het verbeteren van de ligcomfort is een traagschuim topdekmatras geschikt om uw instaphoogte te verhogen, om de comfort van een oud matras te verbeteren of om de aansluitkuil te verminderen wanneer u twee eenpersoonsmatrassen gebruikt.

Ons traagschuim

Topdekmarassenspecialist.nl wil betaalbare kwaliteit topdekmatrassen leveren. Voor onze traagschuim topdekmatrassen kiezen wij daarom voor geschuimd traagschuim met een densiteit van 50.

Densiteit

De kwaliteit van traagschuim wordt bepaald door de densiteit, dit wordt uitgedrukt in een cijfer. Voor koudschuim en polyether matrassen geldt dat een hoger cijfer altijd beter is. Bij traagschuim werkt dit iets anders. Wanneer de densiteit van traagschuim boven de 65 uitkomt gaat dit ten koste van het comfort. Dit traagschuim komt langzaam op temperatuur en voelt hard aan. Voor een traagschuim topdekmatras is een densiteit tussen de 50 en de 65 ideaal. Onze topdekmatrassen bevatten traagschuim met een densiteit van 50.

Geschuimd traagschuim

Traagschuim kan op twee manieren gemaakt worden: geschuimd of gegoten. Gegoten traagschuim wordt meestal gemaakt in China en is een stuk goedkoper. Het laat echter praktisch geen vocht door en wordt snel te warm. Geschuimd traagschuim bevat de open celstructuur die nodig is voor de juiste ventilatie en vochtverwerking. Bij topdekmatrassenspecialist.nl vinden we het belangrijk dat we topdekmatrassen van kwaliteit leveren, wij werken daarom alleen met geschuimd traagschuim

Stel een vraag over dit product