Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Matrassen Nederlandse makelij

Topdekmatras Koudschuim 8 cm Maatwerk rechthoekig

Onjuiste invoer
Vul alle aangegeven velden in (in centimeters)

Topdekmatras HR koudschuim:


Kern:

  • Kern van hoogwaardig HR koudschuim voor medium slaapcomfort.
  • Totale dikte van deze topper is ongeveer 8 cm.
  • Voorzien van een anti-allergische afritsbare hoes, die tevens wasbaar is.
  • Milieu vriendelijk en CFK vrij geproduceerd product.
  • Nederlands fabrikaat.

 

Een populair topdekmatras

Een koudschuim topdekmatras is door de flexibiliteit een populaire keuze. Het is uitermate geschikt voor de comfortverhoging van uw huidige matras, maar ook als u de levensduur van uw matras wil verlengen is een koudschuim topdekmatras een uitstekende keuze.

Topdekmatrassen zijn geschikt voor aaneengesloten eenpersoonsmatrassen om de aansluitkuil die in deze situatie ontstaat te verminderen. Dit is echter niet de enige toepassing van deze toppers, een koudschuim topdekmatras kan ook gebruikt worden voor een- of tweepersoonsmatrassen. Vooral voor matrassen in campers, caravans en boten worden de topdekmatrassen veel gebruikt.

Een koudschuim topdekmatras van 8 centimeter wordt omschreven als een ‘medium’ topdekmatras. Dit wil zeggen dat het een gemiddelde vering en ventilerende waarde heeft. Dit topdekmatras voert dus voldoende warmte af om lekker te liggen zonder daarbij kil aan te voelen, daarbij beschikt het over genoeg veerkracht voor uw ligcomfort.

Koudschuim van hoogwaardige kwaliteit

Een koudschuim topdekmatras wordt in Nederland gefabriceerd volgens de laatste technologieën. Met een koudschuim topdekmatras geniet u van goede orthopedische eigenschappen voor optimaal ligcomfort.

Koudschuim heeft een vochtregulerende werking, wanneer u ’s nachts veel zweet heeft u dus minder last van vochtige plekken. Koudschuim gaat ’s nachts zweten ook tegen door overtollige warmte goed af te voeren, hierdoor blijft de warmte van het matras aangenaam.

Voor de warmte, uw lichaam en slaapcomfort is een koudschuim topdekmatras dus de juiste keuze.

Stel een vraag over dit product