Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Matrassen Nederlandse makelij

Topdekmatras Koudschuim 6 cm Maatwerk trapezium

Onjuiste invoer
Vul alle aangegeven velden in (in centimeters)

Topdekmatras HR koudschuim:


Kern:

  • Kern van hoogwaardig HR koudschuim voor medium slaapcomfort.
  • Totale dikte van deze topper is ongeveer 6 cm.
  • Voorzien van een anti-allergische afritsbare hoes, die tevens wasbaar is.
  • Milieu vriendelijk en CFK vrij geproduceerd product.
  • Nederlands fabrikaat.

 

Een flexibel topdekmatras

Een topdekmatras is uitermate geschikt als uw de levensduur van uw matras wil verlengen of het comfort van uw huidige matras wil verhogen. Koudschuim topdekmatrassen worden veel gebruikt in caravans, boten en campers, maar ook bij uw matras thuis heeft een koudschuim topdekmatras vele voordelen.

Dit topdekmatras is geschikt voor zowel enkele matrassen als twee aaneengeschakelde eenpersoonsmatrassen. Bij deze laatste categorie heeft u geen last meer van de aansluitkuil die ontstaat in het midden van de twee matrassen.
Het ligcomfort van dit topdekmatras wordt omschreven als ‘medium’. Dit wil zeggen dat het topdekmatras beschikt over een gemiddelde vering en ventilerende waarde. U heeft met deze topper dus altijd een aangename temperatuur en optimale veerkracht.

Hoogwaardig koudschuim

Koudschuim matrassen of toppers worden gemaakt naar de laatste technologie. Koudschuim heeft goede orthopedische comfort eigenschappen. U geniet bij een koudschuim topdekmatras van de voordelen van een latex matras, alleen is koudschuim aanzienlijk meer ademend.

Koudschuim is veerkrachtig en heeft een goed vochtregulerende werking. Hierdoor wordt het matras beter geventileerd. De warmte wordt beter afgevoerd en het vocht beter geabsorbeerd. Hierdoor geniet u de hele nacht van optimaal ligcomfort. Voor zowel uw lichaam als voor uw nachtrust is koudschuim de juiste keuze.

Dit koudschuim topdekmatras is dus een ideale, flexibele en bovendien sterke topper. Bij topdekmatrasspecialist.nl geniet u daarbij van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.


Stel een vraag over dit product