Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Matrassen Nederlandse makelij

Proefslapen-uitleg

Voorwaarden voor proefslapen.

- 30 dagen proefslapen geldt op alle éénpersoons matraskernen,
- U kunt uw matraskern alleen omruilen voor een matraskern met dezelfde afmeting.
- LET OP: Deze omruilgarantie geldt niet voor Aktie en Maatwerk matrassen en matrassen van Polypreen.
- Bij proefslapen blijft de matrashoes uw eigendom, alleen de matraskern wordt omgeruild.
- De periode van 30 dagen proefslapen gaat in op de dag van levering.
- Er mag eenmalig gebruik worden gemaakt van de omruilgarantie.
- Het omruilen leidt niet tot een nieuwe ingangsdatum van de garantie. Dit blijft de leverdatum van het eerste matras.
- U kunt de matraskern op de fabriek in Enkhuizen laten vervangen door een ander matraskern van uw keuze. De kosten bedragen dan €19.- (per matras)
- De meer of minder prijs van de nieuwe matraskern wordt verrekend. Is de door u in tweede instantie gekozen matraskern voordeliger dan het eerder gekozen type, dan ontvangt u hiervoor een tegoed bon. Is de vervangende matras kern duurder dan de eerder gekozen versie, dan betaalt u de meerkosten van het andere type matras kern. Daarnaast kan het zijn dat er een vergoeding wordt berekend voor een matrashoes, als deze duurder is dan de matrashoes van het nieuw gekozen matras.

Bent u niet in de gelegenheid om de matraskern bij onze fabriek om te ruilen dan vragen wij u contact met ons op te nemen.
Dan kunnen wij voor u een offerte maken voor de transportkosten.

Proefslapen/omruilgarantie is wat anders als de bedenktijd

Let op: De omruilgarantie die wij bieden, is wat anders dan de "Wet koop op afstand".
De Topdekmatrasspecialist is lid van Stichting Webshop Keurmerk, wat onder andere inhoudt dat u op de aankoop van uw matras via internet altijd een bedenktijd heeft van 14 dagen. Dus wanneer u zich bedenkt, kunt u uw matras altijd binnen die veertien dagen na ontvangst nog terug sturen, mits deze niet beslapen is en in oorspronkelijke en onbeschadigde staat verkeert. Het matras of product mag nog niet zijn gebruikt of nog niet zijn uitgepakt ivm de hygiëne.

Dus zodra u gaat proefslapen, gaat de omruilgarantie in, en wanneer u het matras nog niet heeft gebruikt of nog niet heeft uitgepakt geldt de bedenktijd van 14 dagen, zoals die beschreven staat in de algemene voorwaarden van De Topdekmatrasspecialist en de Stichting Webshop Keurmerk. Voor meer informatie zie ook: Ruilen en Retourneren.