Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Matrassen Nederlandse makelij

Topdekmatras latex 6 cm

Topdekmatras latex 6 cm
Naam Topdekmatras latex 6 cm
Prijs
€ 149,00
Waardering
Selecteer uw maat
70 x 200 (€ 149,00)
80 x 200 (€ 149,00)
90 x 200 (€ 149,00)
140 x 200 (€ 229,00)
160 x 200 (€ 259,00)
180 x 200 (€ 289,00)
Kies uw matrashoes
Comfort hoes

Organic hoes 1-persoons + (€ 35,00)
Organic hoes 2-persoons + (€ 70,00)
Staat uw maat er niet tussen?
Bestel dan een maatwerk matras.
Aantal

Kern van het latex matras

 • 4 cm hoogwaardig latex voor medium slaapcomfort

Eigenschappen van het latex topdekmatras

 • Topper van Nederlandse makelij
 • Voorzien van antiallergische hoes (volledig wasbaar)
 • Milieuvriendelijk: CFK-vrij
 • Antiallergisch topdekmatras
 • Hoog aanpassingsvermogen aan uw lichaam

Optioneel 100% Organic katoenen hoes

Waarom een latex matras?

Zeer geschikt voor mensen met allergieën

Een latex topdekmatras is bij uitstek geschikt voor mensen die last hebben van allergieën. Het materiaal bevat namelijk huisstofmijt- en schimmelwerend materiaal waardoor het antibacteriële eigenschappen heeft. Het Topdekmatras latex 6 cm is dus een zeer gezond en veilig product.

Zeer geschikt voor mensen met pijnlijke gewrichten

Deze latex topper wordt vaak aangeschaft door mensen die last hebben van hun gewrichten. Het latex materiaal heeft namelijk een zeer hoog aanpassingsvermogen. De open celstructuur en het zachte latex zorgen voor een optimale drukverdeling op het lichaam. Een latex topdekmatras wordt vrijwel altijd gebruikt bij elektrisch verstelbare bedden vanwege het hoge aanpassingsvermogen.

Simpel het slaapcomfort van uw huidige matras verhogen

Het latex topdekmatras zorgt ervoor dat u uw slaapcomfort simpel aanpast naar medium in plaats van bijvoorbeeld hard. Hierdoor kunt u op hetzelfde matras van een ander slaapcomfort genieten zonder een compleet nieuw matras aan te schaffen. Een latex topdekmatras beschermt bovendien uw kostbare matras en verlengt hiermee de levensduur van uw huidige matras.

Een tweepersoons topdekmatras vermindert de hinder van de aansluitkuil tussen twee losse eenpersoonsbedden. Het plaatsen van een topdekmatras boven op twee losse bedden maakt de kuil nauwelijks voelbaar: een gemakkelijke en goedkope oplossing.

Topdekmatras latex van 6 cm kopen

Het latex topdekmatras van 6 cm bestelt u simpel door deze aan uw winkelwagen toe te voegen. Vervolgens kunt u veilig betalen via iDEAL. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het latex topdekmatras af te halen in de showroom in Enkhuizen aan de Zoutketen 45.

Mist u bepaalde afmetingen in het overzicht? Wij maken graag een matras op maat. Heeft u liever een andere dikte? Bekijk dan al onze topdekmatrassen, zoals onze koudschuim topdekmatrassen.

Certificaten van het latex

Het Topdekmatras latex 6 cm heeft een volledige medische test doorstaan. Deze topper is hiermee volledig orthopedisch verantwoord. Het gebruikte latex materiaal beschikt bovendien over de volgende certificaten:

 • Certipur
 • LGA
 • Medisch getest
 • Öko-Tex
 • CE-Label

 

 

 

 

 

 Lees meer informatie over deze certificaten.

Kunnen wij u helpen met uw keuze?

Onze medewerkers weten alles over bedden en slapen. Zij helpen u graag verder via 0229 239 266 of info@topdekmatrasspecialist.nl. U kunt natuurlijk ook langskomen in de showroom in Hoorn:

De Matrassenman
Zoutketen 45
1601EX  Enkhuizen
info@topdekmatrasspecialist.nl
0229 239 266

Schrijf een review

Uw waardering

Stel een vraag over dit product